Wie zijn wij?

Wij, Dorota en Kees, werden tijdens een reis door Frankrijk op slag verliefd op deze prachtige plek in het zuiden van het land. We besloten hier een nieuwe toekomst op te bouwen en terug te keren naar meer verbondenheid met de natuur en onszelf. In Nederland hadden we een druk leven en werkten we veel, maar dit gaf ons geen voldoening. In ons nieuwe thuis ontdekken we de kracht van bezinning, onthaasting en aandachtige beleving. Wij willen dat onze gasten tijdens hun verblijf hetzelfde ervaren.

Ons motto?

Onthaast, geniet en beleef!

Onthaasten door de prachtige omgeving en de adembenemend mooie natuur. De gites zijn smaakvol en comfortabel ingericht en bieden een schitterend uitzicht over de vallei.

Genieten doet u van elkaars gezelschap, onder het genot van heerlijk eten en drinken. In de grote tuin rondom het huis vindt u diverse plekjes om te ontspannen en volledig tot rust te komen.

Beleef het land van de Katharen met haar weelderige natuur tijdens een prachtige wandeling of fietstocht of zoek het avontuur op en ga kajakken, raften of mountainbiken. Liever wat rustiger aan doen? Ga dan heerlijk uit eten, lees een boek of bezoek een van de talrijke kastelen in de omgeving.

Ons huis

Ons huis is ruim en licht en is modern en comfortabel ingericht. Het bevindt zich midden in de natuur op een heuvel boven het dorpje Feilluns. Het huis is gelegen op het zuiden. De zonnige tuin is een verlengde van de natuurlijke omgeving en biedt met diverse begroeiing voldoende schaduwplekjes.

Gites & Terroirs en Occitanie

Onthaast, geniet en beleef!

Wij heten u van harte welkom en helpen u graag met al uw wensen en vragen.

Dorota & Kees